Cul de sac

To jonglører, 230 meter velcrobeklædte stave og en god idé. Er det nok til at opbygge en ny verdensorden?

Cul de sac er en nycirkusforestilling af Rapid Eye, der, med sin ikoniske blanding af underspillet komik og dyb alvor, kaster Samuel Gustavsson og Petter Wadsten ind i en diplomatisk wrestlingmatch mod verdens manglende vilje på forandring.

Klædt i hver sit velcrojakkesæt bevæger de to jonglører sig gennem selvklæbende koreografi i et opgør mod fastlåste forhandlinger i politiske ekkokamre. 

Med en ukuelig optimisme for at nå at få verden på rette kurs, før vi begraves levende i den totale katastrofe, er Cul de sac en del af det der skal gøres nu, i morgen og i fremtiden…

 

“Spillerne arbejder som en dynamisk duo gennem forestillingen med komiske temposkift, og publikum er totalt med. Katjakaj og Bentebent har fået et ordentligt skud akrobatiske steroider. For de imponerende tricks, spring og balance-præstationer ser så lette ud fra mit sæde i salen.” “Forestillingens symbolik forstærkes af spillernes tekniske kunnen, og deres åbne og inddragende energi er magisk.” 

Den 4. Væg - Carl Emil Zacho Böye

 

✯✯✯✯✯✯ “Forestillingen er poetisk. Filosofisk. Og morsom. Den sætter ord på følelser, uden at bruge ord. Den åbner op for at tale om ’at sidde fast’. Vi kan tale om en verden, der sidder fast eller gået i stå. Og så kan vi tale om at sidde fast som mennesker. Følelsen af at sidde fast kan være noget så ubærlig og altædende, så når to jonglører pludselig vælter rundt i velcro, så føles alting underligt nok en lille smule lettere. Man føler sig set. Ja, man føler sig pludselig ikke så alene. Forestillingen stiller spørgsmål og giver os tid til at tænke. Og måske er der alligevel et smuthul i blindgyden.”

Scenekanten - Ann Cæcilie Sørensen

 

“Der er hele vejen et herligt både kropsligt og mimisk samspil mellem Samuel Gustavsson og Petter Wadsten.”

DANSTidningen - Vibeke Wern

 

“Der er en særlig forbindelse mellem dem, det mærkes straks. De behøver næsten ikke gøre noget, for de har os i deres hule hånd fra begyndelsen. Vi vil gerne høre deres historie.”

Ørkendrømme - Michael Svennevig

 

Af & med: Samuel Gustavsson & Petter Wadsten
Scenograf & kostumer: Signe Beckmann
Dramaturg: Betina Rex
Outside Eye: Nina Kareis
Lyd: Mika Forsling 
Lys: Mogens Kjempff
Foto: Søren Meisner

Co-production med Dynamo Workspace - spilleperiode 11.-16. november 2021

Samt spilleperiode i Skuespilhuset, KGL Teater - 19.-21. november 2021

Front image

Supported by

Wilhelm Hansen Fonden
Dansk Artist Forbund
Statens Kunstfond
K:SELEKT