The Great Paradox of Play

Tre Nordiske Magikere, 40 puder og en lånt ring

En magisk legende forestilling, der giver slip på alvoren og hamsterhjulets rutiner. På scene vækkes gamle tricks til live i nye forklædninger. Med rum til langsomheden og til at forfølge øjeblikkets impulser. Akkompagneret af et underfundigt live elektro-akustisk soundtrack.
 
The Great Paradox of Play overrasker, inspirerer, undersøger og fejrer den formålsløse leg, der er så fundamental for vores menneskelige eksistens. Tre magikere forvandler med behændige bevægelser scenen til et illusorisk univers dedikeret til leg og magi.

Varighed: Ca. 60 min. Turné venligt, simple scenografi, begrænset tale.

Aldersgruppe: 12+

"Man læner sig ligesom tilbage og lader sekvenserne trække ud. Det bliver aldrig kedeligt eller ensformigt(…)Og uden at afsløre noget, er det allersidste trick det absolut bedste. Rapid Eye fik her smukt pointeret, hvor vigtigt det er ikke at tage tingene alt for alvorligt."
Ungt Teaterblod
 
”Et reb skærer sig igennem en krop, en anden forsvinder i et orgie af hovedpuder. Det er overraskelsen og forundringen, der lige så stille får smilet frem.”
Weekendavisen, Majbrit Hjelmsbo

Medvirkende: Axel Adlercreutz, David Tholander, Robert Jägerhorn
Live-musik: Sture Ericson
Instruktør: Samuel Gustavsson
Scenografi & kostumer: Signe Beckmann
Lysdesigner: Iro Suraci
Producent: Nina Koldby / Betina Rex
International markedsføring og national PR: Karen Toftegaard
Plakatfoto: Karoline Lieberkind
PR fotos: Malin Arnesson
Videotrailer: Søren Meisner

Co-produktion med Baltoppen LIVE (DK), Dansehallerne (DK), Cirko - Center for New Circus (FI), Landskrona Teater (SE)

 

Forestillingen havde premiere på Baltoppen LIVE d. 11.02. 2018, og har efterfølgende spillet i Skagen, Helsinki (FI), Oulu (FI) og på Teaterøen i København. På Landskrona Teater (SE), Teater Momentum i Odensen, Bastionen i Nyborg og Gjethuset i Frederiksværk. 
 

Karoline Lieberkind

Teknisk info

 

Supported by